Autodesk softvér (Autocad, Revit, Civil a ďalšie) pre študentov zadarmo.

Kategorie » téma: AutoCAD | AutoCAD LT

04.03.2011 16.44 | Miroslav Baláž | Komentáře: 0 komentářů | Přečteno: 19070x

Autodesk Education Community
Autodesk Education Community

Autodesk už síce nejaký ten čas ponúka svoj softvér študentom zadarmo (v súlade s licenčnou zmluvou), ale táto i keď príjemná informácia sa zatiaľ šíri pomerne pomaly a aj preto o tom chceme touto cestou informovať.
Podľa nových pravidiel Autodesku, študenti po registrácii možu používať softvér ako Revit, CIVIL 3D, Map 3D, AutoCAD, Inventor, Maya, 3ds Max a ďalšie softvéry od Autodesku zadarmo počas doby vášho štúdia. Pričom pridelené serióvé číslo od autodesku pre váš konkrétny softvér možete použivať až 3 roky. Všetko čo treba urobiť je zaregistrovať sa na http://students.autodesk.com, vyplniť formulár s vaším školským emailom, kde vám príde email o vašom „user name" a atd. a súbor pre aktiváciu vami vybraného softvéru aj s popisom postupu pre aktiváciu (v českom jazyku). Ak nemáte váš školský email, tak sa možete zaregistrovať cez http://www.autodeskclub.cz/student/. Samozrejme možete si aktivovať aj viac softvérov, pričom vo vašom user account budete mat o tom informáciu. Taktiež získate free online prístup k podpore a študijným materiálom, pričom tieto zadarmo získané vedomosti sa vám určíte neskor hodia (napr. keď si bude hľadať prácu, alebo počas používania softvéru v skole, alebo neskor v zamestnaní).

Pre viac informácií si pozrite stránku Autodesku.

Samozrejme, že podobné informácie možete získať aj inde (napr. náš blog alebo cez vaše cestičky), ale tu to máte pekne zhrnuté a legálne od Autodesku.


Ukážka z webu Autodesk Education community
Ukážka z webu Autodesk Education community

 

 

Komentáře:

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

Přidat komentář

Tento článek byl uzavřen. Není možné k němu přidávat komentáře.