Dodaná energie na přípravu jídel

Kategorie » téma: Energie » 06 Provoz zóny | Energie » 09 Výstupní data

19.01.2016 11.19 | Zbyněk Svoboda | Komentáře: 2 komentářů | Přečteno: 32385x

Otázka:

Proč se pro dodanou energii neuvažuje s vařením? Například v porovnání s osvětlením. V obou případech se uvažuje se zisky, ale energie potřebná pro vaření se mi ve výsledcích energetické náročnosti objektu neobjeví a z osvětlení ano. Přitom rozdíly v dodané energii jsou nezanedbatelné ve prospěch vaření.


Zbývající část článku je přístupná pouze pro přihlášené čtenáře.

Přihlášení | Bezplatná a rychlá registrace


Komentáře:

Komentáře u tohoto článku jsou přístupné pouze pro přihlášené čtenáře.

Přihlášení | Bezplatná a rychlá registrace