řadit podle: nejnovější | nejčtenější | nejkomentovanější

Konference Stavební fyzika 2014 – Svoboda Software

Kategorie » téma: Stavební fyzika

15.10.2014 07.38 | Martin Pospíšil | Komentáře: 1 komentářů | Přečteno: 23735x

Vážení projektanti,
 
dovolte mi, abych Vás touto cestou pozval na „Konferenci Stavební fyzika 2014 – Svoboda Software“.
 
Program konference:    http://kcad.cz/program/
 
 
Termín konání:                 neděle 2. listopadu 2014
 
Čas:                                      8:00 hod                            registrace a začátek doplňkového programu
10:00 hod                            začátek konference
 
Místo konání:                   Konferenční budova SIC v areálu České zemědělské univerzity, Praha 6 – Suchdol
 
Příjem přihlášek do:       23. října 2014
 
Účastnický poplatek:     1.400,-Kč + DPH 21% (úhradu je třeba provést nejpozději do 24.10.2014)
 
 
Upozornění!!!
Konference bude kromě hlavního přednáškového programu souběžně nabízet školení jednotlivých programů a přednášky na specializovaná témata (účast na doplňkovém programu je pro návštěvníky  konference ZDARMA).
Každý účastník konference se může účastnit pouze 2 libovolných doplňkových seminářů/školení.  S ohledem na omezenou kapacitu učeben, ve kterých bude doplňkový program probíhat, je nutné věnovat zvýšenou pozornost při vyplnění přihlášky na konferenci a to zejména její části týkající se doplňkového programu (po odeslání přihlášky na Konferenci již není možné se zpětně na doplňkový program přihlásit a bez přihlášení se nebude možné doplňkového programu účastnit ).
Věříme, že si z této pestré nabídky vyberete témata, která Vám pomohou ve Vaší každodenní projekční praxi.
 
 
Přihláška na konferenci:  http://kcad.cz/prihlaska/
 
Těšíme se na Vaši účast
 
Za K-CAD s.r.o. 
Ing. Martin Pospíšil

Změny na Blogu Stavební Fyzika - Svoboda Software

Kategorie » téma: Stavební fyzika

06.11.2013 11.58 | Martin Pospíšil | Komentáře: 0 komentářů | Přečteno: 20958x

Vážení projektanti, dovolte mi, abych Vás informoval o změnách, které se týkají Blogu věnovanému Stavební Fyzice – Svoboda Software http://blog.kdata.cz/stavebni-fyzika/.

Za více než 4 roky své existence se tento blog stal nedílnou součástí naší technické podpory, kterou bezplatně poskytujeme Vám uživatelům námi dodávaných výpočtových programů. Počet zhlédnutí jednotlivých příspěvků se neustále zvyšuje a i z Vašich reakcí je zřejmé, že informace na Blogu jsou pro Vás přínosné a pomáhají Vám ve Vaší každodenní projekční práci.

Rádi bychom proto v této ekonomicky nelehké době podpořili naše zákazníky a zvýhodnili Vás oproti uživatelům konkurenčních výpočtových produktů, kteří doposud také mohli čerpat výhody naší vědomostní databáze.

Rozhodli jsme se proto s platností od 6.11.2013 změnit status našeho blogu* na NEveřejný s tím, že bude zachován bezplatný přístup pro uživatele alespoň jednoho programu Stavební Fyziky – Svoboda Software ve verzi 2011 a vyšší (kromě Energie LT), pro ostatní zájemce z řad odborné veřejnosti bude vstup na Blog po registraci zpoplatněn.

Přístup do neveřejné části bude možný až po přihlášení uživatele a bude „zpoplatněn“ 1 kreditem, který umožňuje čerpání informací v délce max. 2hodin (po uplynutí této doby budete automaticky odpojeni a bude nutné se znovu přihlásit)

Všichni uživatelé verzí 2011 a vyšších obdrží po aktivaci účtu zdarma 30 kreditů na první kalendářní měsíc a dalších 20 kreditů každý další kalendářní měsíc (nevyčerpané kredity nejsou převoditelné do dalšího měsíce, přenastavení kreditů bude probíhat automaticky k 1. dni každého měsíce). Množství kreditů, které každý měsíc Zdarma obdržíte, by Vám mělo umožnit bezproblémové využívání znalostní databáze a kromě přihlášení by pro Vás nemělo znamenat žádnou komplikaci v přístupu k technické podpoře.

Jsme přesvědčeni, že tato změna se pro Vás, naše zákazníky, stane vítanou konkurenční výhodou.

Ostatní zájemci si mohou kredity pro přístup na blog Stavební fyzika po registraci zakoupit, přičemž  kredity takto zakoupené budou časově neomezené (budou se převádět do dalších měsíců).

 

S pozdravem za K-CAD s.r.o.  

Martin Pospíšil Ing.

 

*nutnost přihlásit se platí jen pro část blogu věnující se stavební fyzice. Části CAD a primární data zůstavají veřejné.

Pokud se při spuštění některého z programů "Stavební fyziky" (v případě nenainstalovaného ovladače HW klíče, poškozeného, či chybějícího klíče...) objeví následující chyba: "error -100" ... přejděte k manuální instalaci ovladače:

1/ nejprve z naseho CD spustte soubor hinstall.exe  -i /s parametrem i viz obrazek

 

2/ Pokud se nyni SW nerozbehne korektne stahnete si z http://www.aladdin.com/support/hasp/enduser.aspx soubor HASP_SRM_Run- time_setup.zip

3/ Provedte jeho Instalaci

4/ V případě, že toto nepomůže,  zopakujte krok 1/

Martin Pospíšil

Otázka:

chtěl bych se zeptat zda lze pomocí některého vašeho softwaru vypočítat celkové U okna, když je známo Ug skla a Uf rámu.

V současné době používám Energii 2009 a tam je pro tento případ pomocný výpočet v rámci zadávání konstrukcí, na úřadě ale chtějí posouzení jednotlivých oken a tento program neumožňuje výstup posouzení oken.

Související weby:

www.kdata.cz - CAD software

www.kcad.cz - Stavební fyzika

www.datasystem.cz - Primární data

Stavební fyzika » Aktuality

03.11.2023 13.35 » Energie 2023.11 k dispozici.

V sekci ke stažení  na kcad.cz je pro uživatele Energie 2023 bezplatný update 2023.11.

31.08.2023 14.47 » Energie 2023.10 k dispozici

V sekci ke stažení  na kcad.cz je pro uživatele Energie 2023 bezplatný update 2023.10